Skip to main content

Aquest 2021 celebràvem una dècada d’arts sonores, visuals i digital-performatives a les Terres de l’Ebre amb una edició del festival de més dies, del 20 al 29 d’agost, amb Sant Carles de la Ràpita com a epicentre, la relació amb Lo Pati d’Amposta, l’aposta d’organitzar les jornades professionals a Tortosa i moltes més activitats a d’altres poblacions ebrenques.

Per primera vegada, Eufònic arribava a les quatre comarques de Terres de l’Ebre (Montsià i Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre), a més del fet de desplaçar-se a la comarca veïna del Baix Maestrat. Estructurat al llarg de dos caps de setmana, set dies d’activitats que obrien diverses finestres de temps: artistes en residència creativa al llarg de juliol i agost, set dies d’activitats performatives i instal·lacions artístiques visitables fins a mitjans de setembre.

Amb més de 50 activitats i el programa Eufònic Pro a Tortosa, una sèrie d’actuacions, instal·lacions artístiques, performances i accions, tallers i propostes que contaminen el territori d’expressions artístiques. Una celebració de la diversitat, la sostenibilitat artística i la creativitat.

En aquesta desena edició d’Eufònic, i en col·laboració amb les poblacions i institucions tant del territori com de fora, hem vist coproduir propostes específiques i instal·lacions audiovisuals, i que ha donat com a resultat 4.500 assistents. Un programa que incloia 52 artistes, amb un 38% de dones; del quals, 37 catalans, 8 nacionals i 6 internacionals; 8 instal·lacions artístiques en 4 poblacions i 1 en l’espai virtual; 33 actuacions en 9 poblacions; 4 activitats participatives (2 adults i 2 infantils); i 2 residències artístiques

així com una molt renovada edició d’Eufònic Pro amb 5 taules de debat, 5 presentacions de projectes i 2 activitats; 23 ponents (17 presencials i 6 en línia) d’11 nacionalitats diferents; i 10 matchmaking sessions amb 21 reunions entre 9 programadors internacionals i 8 artistes nacionals.

Artistes Eufònic 2021

_blank
AKA Pedro
Al-V
Arnau Sala Saez
Arquea Colectivo
Atilio Doreste
Barba Corsini
Bonitx
Bromo
Cabiria
Carl Michael Von Hausswolff
Carles Viarnès i Glòria Ros
D.K.
dani
Daniel Moreno Roldán i Àlex Palacín
Døpplegāng presenta: YoungBoby i vierr
Elsa Paricio
Evolve (Aleix Gimeno i Pedro Navarro)
Fèlix Casanellas
Fennesz
Genís Bagés
Gerard Altaió
Ginebra Raventós & Isa·bel
Grandia, Martorell i Vilajuana
Joan Bagés + Vanguard DUO
Joan Miquel Oliver
Joana Gomila
Jordi Pallarés & Hannah “Mofuta” Berestizhevsky
Josep Xortó + The Congosound
Judit Onsés i Mercè Ubalde
Julio César Palacio
Las Bajas Pasiones
Laura Llaneli i Óscar de la Fuente
Marc O’Callaghan
Marina Herlop
Martín Kaulen
Martina Ampuero
Miquel Garcia
Penelope Trappes
Perpetu
Playmodes i Quartet Brossa
Raquel Klein + Raquel Gualtero + Za!
Ro-e
Space Afrika
Tomomi Kubo
Tomonaga Tokuyama
UNO
Violeta Tello Grau
VVV [Trippin’you] Yolanda Uriz Elizalde
Za! + La Banda La Lira Roquetense